Benvinguda

Benvinguda de l'Alcaldessa

Image

En començar el dia tindrem una dolça sensació. Avui viurem la màgia que desprèn el nostre poble, que ens omplirà de mil emocions. Moments de xocolata calenta i de brasa, escudella i vi calent. Tot plegat, havent quedat amb els tiets, amb els avis, amb els amics, amb els veïns… Perquè avui és Santa Llúcia a Canyelles.

Aquests dies que vindran, en entrar a les cases ja se sent l’olor a Nadal perquè ben aviat seran les Festes. A cada racó del nostre poble trobarem arbres, pessebres i nadales, jocs i tendres moments. Com quan lliurarem els tions als nadons que han nascut enguany a Canyelles, cosa que celebrarem davant de la porta del nostre Ajuntament, mirant cap a l’Arbre dels Desitjos. Les nostres mans seran les dels més petits, que faran família al voltant d’aquesta tradició.

Matí, tarda o nit… És moment de veure el pessebre, el Pare Noel, l’espai Harry Potter i les moltes exposicions que hi ha al llarg de la Fira. És el moment d’escoltar les nadales, de gaudir del piromusical, amb la gran celebració que representa l’espectacle dels focs d’artifici.

Són moments en què se’ns entendreix el cor perquè ens venen al record aquells que aquest any no hi seran. Sempre diem el mateix, però no podria ser d’altra manera perquè són part del nostre Nadal.

Cadascú viu el Nadal de manera diferent, però el nostre ha de ser tendre, ple d’emocions i bons moments, per als més petits, per als més joves i per als més grans… Perquè la gent de Canyelles és acollidora amb tothom, amb els que venen a visitar-nos, amb els que estimem, amb els que passegen pels nostres carrers gaudint d’aquest poble tan meravellós que tenim.

Us desitjo que tingueu molt Bones Festes i un molt Bon Nadal!

 

Rosa Huguet i Sugranyes,

La Vostra Alcaldessa

footer-logo.png
© Copyright Ajuntament de Canyelles