Benvinguda

Benvinguda de l'Alcaldessa

Image

Quan falta molt poc per al Nadal, no puc deixar de pensar en la nostra estimada Fira de Santa Llúcia. Tanco els ulls i veig el nostre petit poble immers en la Màgia del Nadal. Carrers engalanats

 plens de parades, de pessebres, de tions… veig l’Arbre dels Desitjos, el Pare Noël i el Patge Vibó… tasto l’escudella i gaudeixo de la cantada de nadales… però sobretot m’omplo d’emoció veient la il·lusió dels més petits i l’alegria de moltes famílies passejant pels nostres carrers envaïts per aquest esperit i Màgia nadalenca.

 

Una il·lusió i una màgia que enguany hem de mantenir amb més perseverança que mai per viure un Nadal especial amb la certesa que tot tornarà, molt aviat a la normalitat.  Una il·lusió per fer una nova passejada per la Fira de Santa Llúcia, que en aquest 2020 ha de ser virtual.

 

Malgrat els moments que estem vivint, Canyelles no renuncia a donar la benvinguda al Nadal amb la Fira de Santa Llúcia que en aquesta ocasió es presenta com un gran aparador virtual. Una acció per donar suport als artesans i al petit comerç, als quals volem agrair la seva participació que ha fet possible aquesta edició tan especial del certamen. Us convido a tots a entrar al web de la Fira de la Santa Llúcia i gaudir d’una passejada virtual per les seves parades on us podreu aturar per veure totes les propostes que ens presenten els participants.

 

No puc deixar tampoc de recordar amb orgull que aquesta Fira és el resultat de la il·lusió i la complicitat de tot un poble, que l’ha fet seva i que treballa intensament durant tot l’any per fer possible aquest somni. Gràcies als voluntaris, a les entitats, a les dones, als Savis, als veïns… a tothom … hem aconseguit la millor Fira i encomanar tothom de la Màgia del Nadal.

 

Una màgia que aquest Nadal ha de tornar, segur, a les nostres llars, per omplir-nos d’esperança i dels millors anhels.

 

De tot cor, un desitjo un Bon Nadal.

 

Rosa Huguet i Sugranyes,

La Vostra Alcaldessa

footer-logo.png
© Copyright Ajuntament de Canyelles