Notícies

 

2020 12 03 nadalmagic

L'èxit de l'exposició ha estat total i ja no queden cites per al pròxim cap de setmana, tot i que s'ha obert una llista d'espera. Si es dona alguna baixa, aquestes cites es donaran als integrants d'aquest llistat.

Nadal Màgic és el títol de l'exposició que ocupa la Sala Multicultural del 5 al 20 de desembre.

És un passeig imaginari per l'autèntic Taller del Pare Noel, que recrea tot l'engranatge que succeeix des que les cartes arriben al taller màgic de Santa Claus fins que les joguines s'envien a les cases dels infants.

 

2020 12 03 nadalmagicNadal Màgic és el títol de l'exposició que ocupa la Sala Multicultural del 5 al 20 de desembre.

És un passeig imaginari per l'autèntic Taller del Pare Noel, que recrea tot l'engranatge que succeeix des que les cartes arriben al taller màgic de Santa Claus fins que les joguines s'envien a les cases dels infants.

 

 

Visites gratuïtes i amb cita prèvia al telèfon 672 16 06 24

HORARIS EXPOSICIÓ

 

Ja està en marxa la Fira de Santa Llúcia 2020, en format virtual

Aquest any canvia de format, però manté la seva aposta per donar suport als artesans i petits comerciants.

 

La Fira de Santa Llúcia 2020 és un aparador vitual dels expositors que tradicionalment omplen els carrers del municipi durant el certamen. No hi falten les entitats, els comerciants i els artesans.

L'edició virtual proposa fer una passejada per aquests expositors virtuals, que posen els seus productes a la venda online. També ens convida a aturar-nos a escoltar les corals, fer una retrospectiva visual per imatges de les edicions anteriors i moltes més sorpreses.

Podeu descobrir-les a través del següent enllaç:

firadesantallucia.canyelles.cat

A partir d'aquest cap de setmana, torna la Màgia del Nadal a Canyelles.

Canyelles prepara una Fira de Santa Llúcia virtual. Un aparador de les parades que tradicionalment omplen els carrers del municipi durant el certamen.

Totes les parades que ho desitgin es poden inscriure i mostrar i vendre online els seus productes.

Una acció de suport als artesans., que impulsa l'Ajuntament de Canyelles, en una edició del certamen nadalenc molt especial.

La inscripció és gratuïta i es pot fer fins al 22 de novembre, en el següent enllaç:

Les parades interessades poden adherir-se a la proposta, omplint el formulari d’inscripció que trobareu a continuació:

INSCRIPCIÓ FIRA DE SANTA LLÚCIA VIRTUAL

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Canyelles ja es treballa per a la nova edició presencial el 2021, que tindrà tots els elements que la caracteritzen, i que inclourà totes les sorpreses que estaven previstes enguany, a banda de les moltes novetats que s’hi inclouran per fer que tothom que ens visiti pugui viure una Fira excepcional.

A partir del pròxim mes de gener, ja estaran a disposició de tots els interessats, les fitxes d’inscripció i les bases de participació a la Fira de Santa Llúcia 2021.

Per a qualsevol dubte, o aclariment, us podeu adreçar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La Fira de Santa Llúcia s'aplaça al 2021 per motius de seguretat sanitària davant la Covid-19.

S'està dissenyant un programa d'activitats alternatiu per als més petits durant el Nadal

L'Ajuntament de Canyelles ha decidit, finalment, no celebrar enguany la Fira de Santa Llúcia per garantir la seguretat dels ciutadans i evitar aglomeracions de persones amb el risc que això suposa donada la situació sanitària actual.

Després d'estudiar totes les alternatives possibles, l'equip de govern ha optat, finalment, aquesta mateixa setmana per emplaçar la Fira de Santa Llúcia al 2021. El més important, assegura l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, és la salut de les persones. Volem que tothom visqui un bon Nadal i, és per això que aquest any hem de ser prudents i no podem celebrar la nostra estimada Fira de Santa Llúcia.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha afegit que, no volíem que aquesta Fira fos diferent a la que vivim en cada edició, per a la qual treballem durant tot l'any. Però seguim treballant per a la pròxima edició, que tindrà totes les sorpreses que havíem previst per aquest any i moltes més novetats, per fer que tothom que ens visiti pugui viure un Nadal Màgic.

La Fira de Santa Llúcia de Canyelles va néixer fa 18 anys de manera molt discreta, amb només 50 parades, molta il·lusió i la complicitat de tot el poble. La Fira ha anat creixent progressivament fins a convertir-se en la 2a Fira de Nadal més important de Catalunya, i en un projecte comú de tot el poble de Canyelles. Celebrada en dos dies, amb més de 70.000 visitants, unes 350 parades de productes nadalencs i un ampli programa d'activitats paral·les, tallers i exposicions, la Fira de Santa Llúcia s'ha convertit en tot un referent del Nadal al país.

Tot i que la Fira de Santa Llúcia queda aplaçada fins al 2021, per a aquest Nadal s'està dissenyant un programa d'activitats alternatiu, amb diverses propostes puntuals per a tots els públics.

footer-logo.png
© Copyright Ajuntament de Canyelles