Notícies

2023 12 15 vendaentradesHarryPotteriParkNoelcopiaOberta la venda d'entrades per a les exposicions Harry Potter i Park Noël, que tindran lloc durant la 21a Fira de Santa Llúcia, els dies 2 i 3 de desembre.

Les entrades es poden d'adquirir de manera ANTICIPADA a través de la plataforma Entradium.com.

També es podran adquirir de manera PRESENCIAL, de 9h a 20h, els dos dies de Fira a les taquilles situades al Pol Nord, fins a exhaurir les entrades.

  • Són entrades individuals. 
  • Són vàlides de 9h a 21h per al dia en què s'ha adquirit
  • No hi ha horari d'entrada
  • L'entrada és gratuïta per als infants de 0 a 3 anys
  • L'entrada costa 1 euro per a la resta de públic
  • Entrades limitades
  • L'horari de l'exposició és de 9h a 21h

Tota la informació de la fira a FIRA DE SANTA LLÚCIA CANYELLES 2023

A continuació trobareu els enllaços per fer la reserva

ENTRADES EXPOSICIÓ HARRY POTTER

L'exposició es fa al Castell de Canyelles, que es converteix novament en una gran recreació de les històries del conegut mag Harry Potter.

2023 12 02 HarryPotter copia

-Les pots reservar clicant la imatge

-A través d'aquest enllaç: EXPOSICIÓ HARRY POTTER

-O bé escanejant el codi QR 

També a taquilla els dies de Fira de 9h a 20h fins a exhaurir aforament

2023 12 QR Harry Potter transparent

ENTRADES PARK-NÖEL

El Pare Noel torna a estar un gran parc, ple de sorpreses per als infants.

2023 12 02 ParkNoel copia

 -Les pots reservar clicant la imatge

-A través d'aquest enllaç: ESPAI PARK NOËL

-O bé escanejant el codi QR 

També a taquilla els dies de Fira de 9h a 20h fins a exhaurir aforament

2023 12 QR Park Noel transparent

2022 12 03 guanyadorsconcursdibuixfslfotoEl concurs de dibuix infantil la Màgia del Nadal ja té guanyadors i guanyadores.

Clàudia Soler, primer premi; Isabella Muñoz, segon premi  i Lleó Esteve, tercer premi.

El lliurament de premis es va fer en el marc de la 20a Fira de Santa Llúcia. L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, va ser l'encarregada de lliurar-los els guardons.

2022 12 03 guanyadorsconcursdibuixFSL

2022 03 tallersartifexFSL3Les famílies han pogut gaudir dels tallers i activitats organitzats per L'Artífex aquest cap de setmana amb motiu de la Fira de Santa Llúcia.

Els més petits han pogut pintar i decorar boles de vidre amb motius nadalencs durant el dissabte i el diumenge, a les instal·lacions de l'Escola d'Artesania.

També han pogut pintar figuretes de Nadal i estels de ceràmica.

Amb motiu de la Fira de Santa Llúcia, l'Artífex ofereix diversos tallers infantils, a diferents horaris a la seu de l'Artífex.

 

 

 

 

 

 

2022 03 firadesantallucianit copia93.000 visitants han passat per la Fira de Santa Llúcia de Canyelles aquest cap de setmana. En la seva 20a edició, el certamen ha tornat a superar totes les expectatives previstes.

A les 12 hores del migdia de diumenge, ja s'havia superat la barrera dels 90.000 visitants.

Durant tot el cap de setmana, Canyelles s'ha tornat a convertir en la Capital del Nadal. Els carrers s'han tornat a omplir  amb un gran mercat de Nadal amb més de 350 parades de productes típicament nadalencs i tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació i amb un programa d’actes molt extens.  Amb exposicions,  tallers infantils, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal, la Haima del Patge Vibó, les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, la Botiga del Nadal, l'exposició de PlayMobil, el lliurament dels tions als nadons que han nascut durant el 2022 a Canyelles, l'espectacle Moments d'Art, la xocolata belga, el concurs de dibuix infantil, l'espai dedicat a Harry Potter o el Park Noël. 

L'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, s'ha mostrat molt satisfeta després d'aquesta excepcional edició de la Fira de Santa Llúcia i ha volgut agrair tothom que hagi estat possible. Ha assegurat que arribar a aquests 93.000 visitants és un regal, un premi per a tot el poble, que s'implica com ningú en aquesta fira. Un reconeixement a tothom que treballa molt dur durant mesos per aconseguir que la gent que ens visita se senti a gust en el nostre poble i pugui compartir aquests moments tan especials amb nosaltres.  L'alcaldessa Rosa Huguet ha afegit que  hem viscut novament una gran fira. Ha estat la Fira de la recuperació després de la pandèmia i vull donar les gràcies a tothom, a tots els voluntaris, al Grup Dona i Grup Savis, a tots els treballadors i a tota la població per fer-ho possible de nou.  

 

2020 12 03 nadalmagic

L'èxit de l'exposició ha estat total i ja no queden cites per al pròxim cap de setmana, tot i que s'ha obert una llista d'espera. Si es dona alguna baixa, aquestes cites es donaran als integrants d'aquest llistat.

Nadal Màgic és el títol de l'exposició que ocupa la Sala Multicultural del 5 al 20 de desembre.

És un passeig imaginari per l'autèntic Taller del Pare Noel, que recrea tot l'engranatge que succeeix des que les cartes arriben al taller màgic de Santa Claus fins que les joguines s'envien a les cases dels infants.

 

2020 12 03 nadalmagicNadal Màgic és el títol de l'exposició que ocupa la Sala Multicultural del 5 al 20 de desembre.

És un passeig imaginari per l'autèntic Taller del Pare Noel, que recrea tot l'engranatge que succeeix des que les cartes arriben al taller màgic de Santa Claus fins que les joguines s'envien a les cases dels infants.

 

 

Visites gratuïtes i amb cita prèvia al telèfon 672 16 06 24

HORARIS EXPOSICIÓ

 

Pàgina 1 de 2

footer-logo.png
© Copyright Ajuntament de Canyelles